Tregt byrokrati

Hei, jeg vet at jeg er en dårlig blogger.

Så hvis det er noen som vil at jeg skal oppdattere oftere er det bare å si i fra (ikke mamma)

Vel ikke noe nytt angående året i USA. 

Begynner nesten å lure på om jeg må sitte igjen i Norge, håper ikke det, siden da sitter jeg i klisteret uten noen som helst form for backup plan. 
Som en liten trøst er ikke jeg den eneste som reiser med into som enda ikke har fått familie. Men det er veldig stress når du ikke vet når du reiser, hvor du skal eller om du reiser.

Det er 5 Preperation camps i New York. (en i Juli som er over) 7, (pågår) 14, 21, 28 

Jeg vet ikke hvem av disse jeg skal være med på. Men hvis det er den 28 så passer det fint med avskjedsfest den 26, hjemme hos tanta mi. Da har nemlig sønnen hennes 18 års feiring så det passer fint. 

Jeg låver at så fort jeg får beskjed om hvor jeg skal og når jeg skal reise, skal jeg informere om dette her, samt på Facebook profilen min, Into sin Facebook gruppe, løpe bort til naboen med infoen og selvfølgelig også si det til mamma og pappa.

 

Ut over dette så var jeg med på en VIP kino med Bestemor og Bestefar denne helgen, (lørdag) På fredag gikk vi en lang tur langs havet. og på søndag kom de på middag hos oss mens de leverte meg. 

Jeg har bilder på kameraet, men gidder ikke laste det opp her. Men disse bildene kommer senest i inlegget som jeg informerer om hvor jeg skal bo neste år. Da jeg må lade opp kameraet og tømme minnekortet før min lange reise. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits