Unskyldning,

Hei, i går skrev jeg et sint inlegg. Jeg har fått flere komentarer på at det inlegget værken var passende eller taktisk. Derfor bestemte jeg med for å være taktisk og slette det. Jeg har det heller ikke lagret som utkast, så det er ingen fare for at det vil bli publisert igjen.

Jeg skal ikke gå for mye inn på inleggets innhold. Men jeg må få lov til å forklare hvorfor jeg postet det.

Jeg var frustrert, sint, lei meg. Dette var bare noen av de negative følsene jeg hadde. Men mest av alt følte jeg meg sviktet. 

Jeg antar at .... Jeg inser nå at å poste det inlegget var et feilgrep. 

 

Jeg inrømmer at det ikke er for sent enda, og jeg har aldri vært så nærme USA som det jeg er nå. Nærmere bestemt Las Vegas, Nevada, USA. 

Min familie bestemte seg nemlig for å ta ting i egne hender etter at jeg hadde takket nei til det elendige forslaget om å gå på en skole vi mener er meget useriøs. En skole jeg tror jeg ikke ville ha trives i. 

Vel FIEA har hatt over et år på seg å finne v familie til meg på. De har kontaktet flere familier, men når de kom til veggis forsvant familiene. 

 

Hva har vi gjordt? Tatt kontakt med alle våre kontakter i USA, skrevet et generelt inlegg på facebook og på en mailgruppe mamma er medlem av. Vi har spurt folk i vår lokale kirke om de har noen forslag. Det hadde de ikke. 

Det som virket var å publisere en forespørsel på facebook, vi er nå blitt kontaktet av en dame i Las Vegas, hun skulle snakke med mannen sin og skjekke om hun fant en skole som ikke var full som jeg kunne gå på. Meget snilt. (......)

 

Hva skulle jeg gjordt uten Mamma og Pappa?

 

PS: Pappa ble glad for inlegget jeg skrev i dag, og det var det som var hovedpåenget med å publisere det inlegget, i tilegg så har jeg ikke hatt så mange lesere de siste månedene som jeg hadde i går, så det er tydelig at det er følelsesladde inlegg som blir foretrukket. Jeg kan nesten garantere at det vil komme flere følelsesladde inlegg på denne bloggen enten jeg kommer meg til USA eller ikke. 

PS 2: Om jeg kommer meg til Las Vegas blir det ingen New York Soft Landing Camp på meg, skolene begynner nemlig den 28. 

PS 3: En av grunnene til denne suksessen er nok at hun skrev at jeg ikke spiste skjøtt i steden for at jeg var veggis.

PS 4: Jeg vet at jeg missbruker PS. 

PS 5: Som dere ser er det noen setninger jeg ikke har fullført fordi ......... (denne inkludert)

2 kommentarer

tinp

19.08.2012 kl.23:52

Så fin blogg!

mikkeladriantilusa

20.08.2012 kl.07:13

tinp: takk

Skriv en ny kommentar

hits