Fremme

Vel da er jeg i  Mena, Arkansa, USA

Den første natten og dagen har vært veldig vanskelig.

 

Men har er litt mer info om flyturen. 

Oslo- London: Sammen med Into gruppe som skulle til Toronto. 

London: Ventetid, ble fulgt mot gaten min av Karroline. 

 

London- Dallas: Jeg sov litt, så på tre filmer, en av de var på flyets underholdningssystem, de to andre på pc-en min. I tilegg til dette fulgte jeg ut et skjema til passkontroll. og kjedet meg mye.

Dallas: Stort, nytt, spennende. For stort foressten fordi jeg ble rebooket til et senere fly, da jeg ikke rakk det orginale.

 

Dallas - Forth smith, jeg sovnet. Jeg tror jeg la huet mitt på skulderen til mannen ved siden av meg (han lignet på pappa) Dette vekket meg og han, jeg sa unskyld og byttet sovestilling. Jeg sov hele denne flyturen (nesten) våknet 50 meter over bakken. 

Forth smith: Møtte familien, tok ut baggasjen som ble sendt med det tidligere flyet.

Forth Smith- Mena: En ganske lang biltur, Gråtende 2 åring, en 3 åring som snakker hele å.

 

Mena: Rett i seng, Sove ble det lite av, men. Så på film, prøvde å sove, spiste polarbrød, pakket ut. Gikk rundt i det gamle huset. Gråt mange ganger. Mer en dette sier jeg ikke i tilfelle det i fremtiden kan plage meg, v familien eller andre i fremtiden.

 

Lørdag fyller jenta 3 år.

Neste månded skal vi besøke familie i Dhallas.

 

Her er den nye PC-en min: http://www.amazon.com/ASUS-X301A-EB31-13-3-Inch-Laptop-Black/dp/B008HDOBHK

 

Her har du noen bilder:
 Tydeligvis ikke, jeg klarte å slette alle sammen. 

Én kommentar

Margarethe J. Jacobsen

30.08.2012 kl.23:05

Fint at du har kommet vel frem. Vi var glad da mamma skrev at ørnen har landet. Jeg synes du er flink. Vi var å besøkte Jonas idag og han synes du er heldig og tøff og vi skal hilse så mye til deg. Det blir fint etter en stund, men dette har du jo ønsket lenge. Denne meldingen kom frem på min facebook side, men den skulle jo ha kommet frem til deg. Prøver på nytt. Det er alltids noe å lære hver eneste dag. Glad i deg. Klem bestemor

Skriv en ny kommentar

hits